repositorio institucional udlap
es
|
en
DSpace Repository
Efecto de la adición de extracto de romero o ácido cítrico sobre el deterioro de oleína de palma con TBHQ durante el freído de papas a la francesa
Login
DSpace Home
→
Producción Académica
→
Tesis de Licenciatura
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Efecto de la adición de extracto de romero o ácido cítrico sobre el deterioro de oleína de palma con TBHQ durante el freído de papas a la francesa
Hernández Nava, Ruth
URI:
http://repositorio.udlap.mx/xmlui/handle/123456789/11969
Date:
2011-05-06
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Tesis de Licenciatura
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register