repositorio institucional udlap
es
|
en
DSpace Repository
Caracterización de jamones adicionados con pastas residuales de la extracción mecánica de aceite de frutos secos
Login
DSpace Home
→
Producción Científica
→
Reportes
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Caracterización de jamones adicionados con pastas residuales de la extracción mecánica de aceite de frutos secos
Juan José Luna Guevara;José Ángel Guerrero-Beltrán
URI:
http://repositorio.udlap.mx/xmlui/handle/123456789/13815
Date:
2013
Abstract:
Agrociencias;Jamón;frutos secos;pastas residuales;composición proximal;atributos sensoriales
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Reportes
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register