repositorio institucional udlap
es
|
en
DSpace Repository
Efecto de la adición de fibra y la disminución de grasa en las propiedades fisicoquímicas del yogur
Login
DSpace Home
→
Producción Científica
→
Publicaciones Científicas
→
Artículos en Acceso Abierto en REDALYC
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Efecto de la adición de fibra y la disminución de grasa en las propiedades fisicoquímicas del yogur
M. E. Sosa Morales
URI:
http://repositorio.udlap.mx/xmlui/handle/123456789/8879
Date:
2004
Abstract:
Ingeniería
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Artículos en Acceso Abierto en REDALYC
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register