repositorio institucional udlap
es
|
en
DSpace Repository
Impacto de las tecnologías de procesamiento del brócoli sobre compuestos fitoquímicos relevantes en salud humana: una revisión
Login
DSpace Home
→
Producción Científica
→
Publicaciones Científicas
→
Artículos en Acceso Abierto en REDALYC
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Impacto de las tecnologías de procesamiento del brócoli sobre compuestos fitoquímicos relevantes en salud humana: una revisión
Cecilia Vázquez-González;Beatriz Mejía-Garibay;Ma. Reyna Robles-López;Carolina Ramírez-López
URI:
http://repositorio.udlap.mx/xmlui/handle/123456789/13949
Date:
2020
Abstract:
Agrociencias;Brócoli;alimento funcional;tecnologías alimentarias;sulforafano
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Artículos en Acceso Abierto en REDALYC
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register