repositorio institucional udlap
es
|
en
DSpace Repository
Estabilidad de un producto dulce de tamarillo (Cyphomandra betacea) conservado por métodos combinados
Login
DSpace Home
→
Producción Científica
→
Publicaciones Científicas
→
Artículos en Acceso Abierto en REDALYC
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Estabilidad de un producto dulce de tamarillo (Cyphomandra betacea) conservado por métodos combinados
Xadeni Villegas-Ruíz;Dulce Neri Rodríguez-Armas;José Ángel Guerrero-Beltrán;María Eugenia Bárcenas-Pozos
URI:
http://repositorio.udlap.mx/xmlui/handle/123456789/13821
Date:
2013
Abstract:
Agrociencias;Tamarillo;Cyphomandra betacea;métodos combinados;compuestos antioxidantes
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Artículos en Acceso Abierto en REDALYC
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register